- Een Engels recept voor iets typisch Nederlands.
- Babelfish.
Ingrediënten: 500 gr. het tarwemeel 1 lmelk 4 middelgrote eieren 1 tsp zout 1 tblspolie 1 tsp suiker het kan gemengde hand zijn of een mixer aanbrengen. Voor een mixer, combineer al ingrediënten en het mengsel. De methode van de hand: De gezette bloem in een kom, maakt een klein gat in het midden. Giet in wat melk in het gat en begin geleidelijk aan te bewegen gieten in al melk, makend een vlot beslag. de mengeling in de eieren, één voor één, voegt opnieuw zout, suiker en olie en mengeling toe tot het beslag vlot en niet klonterig is. De pannekoeken zouden in een grote brede bradende pan (Fransen omfloersen pan zijn o.k. ook) moeten worden gebakken bij voorkeur in boter (of olie, als u van geen cholesterol houdt). De boter zou zeer heet moeten zijn. Giet in wat beslag (ongeveer 2 of 3 tabelspoons) en bak. Draai de pannekoek wanneer de hogere oppervlakte droog is en bak ong. de omgekeerde kant voor. de zelfde hoeveelheid tijd. U kunt gebruiken anythind u houdt van aangezien het vullen, uw verbeelding gebruikt. De smakelijke pizzatypevullingen zijn aardig en kunnen bovenop de pannekoek worden gezet nadat het wordt gebakken. De klassieke vullingen zijn bacon en strooppannekoeken en appelpannekoeken. Voor baconpancakes moet u het bacon eerst braden en dan over het beslag gieten. Zij worden gediend met Nederlandse stroop, die een dikkere consistancy dan Amerikaanse stroop heeft. Hier in Australië verkopen zij rietmelasse, en dat proeft bijna het zelfde als Nederlandse pannekoekstroop. De pannekoeken van de appel het zelfde: bak eerst sommige fijne brokken van appel en giet over het beslag. Deze pannekoeken zijn groot met applesyrup, maar ik ben geen zekere that't beschikbaar in de Staten. De normale stroop of de suiker en de kaneel zullen eveneens ik berekenen doen. Mijn favoriet is een pannekoek met bacon en salami en stroop, maar ik denk dat een verworven smaak.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten